Kategorier
Marknadsföring

Bli sedd med DOOH

Har du ett företag som du vill ska nå ut till flera kunder? Med DOOH får du möjligheten att bli sedd. Skapa utomhusreklamen och låt andra få veta att du finns.

Emma bodde i en mindre stad som hon bara älskade. Hon hade bott i staden sedan hon föddes och hade sett affärer komma och gå. Något som verkligen fattades var ett trevligt fik. Det fanns flera olika pizzerior, men att betala över 100 kronor för att äta ute var inte alltid så kul. Emma hade en vision om att erbjuda folket i staden lite billigare fika och enklare mat. Till exempel dagens lunch för bara 60 kronor. 

En dröm skulle bli till verklighet och hon skulle verkligen göra det. Namnet på kaféet skulle vara “Mormors hörna”. Ni kanske undrar varför hon just valde mormor som namn? Det var för att Emma inte var ensam om idén. Hon skulle ha det tillsammans med sin mormor och för att ge en trevlig och inbjudande känsla, så kändes det som det perfekta namnet. Nu behövde de bara nå ut till folk. 

DOOH för olika ändamål 

Emma började med att göra en hemsida och försökte sprida information om det nyöppnade kaféet så mycket som möjligt. Därför valde de att även synas med hjälp av utomhusreklam. Att synas stort över staden så att människorna skulle veta att de fanns och var de fanns. De hittade ett företag som arbetade med DOOH som kunde hjälpa dem att placera ut den perfekta reklamen för deras lilla kafé. 

Det gjorde verkligen en stor skillnad med utomhusreklam. Helt plötsligt strömmade det in människor. De fick till och med stammisar som var där varenda dag vid lunchtid. Emma rekommenderade verkligen DOOH för alla som ville bli sedda utomhus och nå ut till ännu fler människor i staden.